Terug naar vacatures

SHEQ Manager - Productie (m/v)

Voor onze gerenommeerde internationale opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste, kwaliteitsbewuste SHEQ Manager op HBO werk-en denkniveau.  

Jouw werkzaamheden:

Als Safety Health Environment Quality Manager ben je lid van het MT en coördineert, adviseert en rapporteert met betrekking tot alle facetten van veiligheid, gezondheid en welzijn van alle medewerkers in de (internationale) productie omgeving. 

Je bent betrokken bij (het voorbereiden van) audits, je zorgt ervoor dat procedures en regels nageleefd worden conform Arbo-, Milieu en VGM-beheerssystemen en je implementeert kwaliteitsprocedures zodat producten geleverd kunnen blijven worden conform de hoge eisen van klanten en certificerende instanties. Je zorgt ervoor dat rapporten van (bijna) incidenten op de juiste manier verwerkt worden en je scherpt – waar nodig – eventuele veiligheidsprocedures aan of zorgt dat medewerkers het juiste bewustzijnsniveau krijgen. 

Je geeft gevraagd en ongevraagd advies ten aanzien van procedures die betrekking hebben op SHEQ en stuurt vier collega’s aan die elk hun eigen aandachtsgebied binnen SHEQ hebben.

Tot de taken behoren ook:

Het ontwikkelen, continu verbeteren, implementeren en monitoren van het kwaliteitsborging- systeem. Het ondersteunen en uitdragen van het SHEQ beleid in de hele organisatie (ook een tweetal buitenlandse productie vestigingen in Duitsland en Estland).

Adviseren van de (internationale) directie over SHEQ aangelegenheden en prestaties ten aanzien van het continue verbeteren van de processen. Het onderzoeken, adviseren en implementeren van acties met betrekking tot de regionale, nationale en internationale wetgeving om de operationele processen te stroomlijnen en te zorgen voor een gezonde omgeving met minimale risico's.

Ondersteuning van de interne organisatie met betrekking tot veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit. Het inspireren, motiveren en aansturen van je team in lijn met de eisen van de organisatie om de gestelde prestatiedoelen te bereiken.

Vertegenwoordigen van de onderneming naar (lokale) overheid in SHEQ zaken.

Je beschikt over:

  • HBO werk-en denkniveau op het gebied van kwaliteit en veiligheid

  • minimaal 5 jaar relevante leidinggevende werkervaring in een productie omgeving
  • goede kennis van auditing, VCA, ISO, relevante kwaliteitssystemen en wet- en regelgeving
  • kennis van BRC en IFS is gewenst
  • bereidheid tot reizen naar de buitenlandse vestigingen
  • daarnaast ben je besluitvaardig, betrokken en pragmatisch ingesteld

Geboden wordt:

Een zelfstandige en veelzijdige functie in binnen een professionele internationale productie organisatie. Salarisindicatie: € 55.000 - 75.000 bruto per jaar. 

Interesse? Stuur je reactie en CV naar Theo Eggink: [email protected] of bel

+ 31 6 215 36 609

Uw contactpersoon

voor de

vacature is:

Interesse?

Stuur uw reactie en CV naar [email protected] of

bel +31 6 215 36 609

0