Terug naar vacatures

QHSE Manager - Techniek - (m/v)

Voor onze gerenommeerde internationale opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste, kwaliteitsbewuste QHSE Manager op HBO werk-en denkniveau.  

Jouw werkzaamheden:

Je bent een doortastende en positief kritische QHSE Manager met sterke analytische en organisatorische vaardigheden. Vanuit jouw passie en drive neem je de organisatie mee en weet je het belang van QHSE te verweven in de dagelijkse business en zorgt ervoor dat QHSE in alle (internationale) bedrijfsonderdelen op de kaart staat.

Tot de taken behoren:

De QHSE Manager is organisatie breed verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het continu verbeteren, de implementatie en het beheer van de systemen en de procedures met betrekking tot veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit. Daartoe behoren ook de vereiste licenties en certificaten op het gebied van VCA en ADR.

Je stelt jaarplannen op in lijn met de strategie, en na goedkeuring directie voert u deze uit, waarbij je de directie periodiek rapporteert over de vorderingen en overige zaken op QHSE gebied.

Je promoot, creëert draagvlak en ontwikkelt bewustzijn bedrijfsbreed op het gebied van QHSE en weet met sensitiviteit de juiste snaar bij de medewerkers te raken.

Je geeft gevraagd en ongevraagd advies ten aanzien van procedures die betrekking hebben op QHSE en bent betrokken bij (het voorbereiden van) audits.

Je zorgt en ziet erop toe dat procedures en regels nageleefd worden voor alle systemen en certificeringen.

Vertegenwoordigen van de organisatie naar (internationale) lokale overheden m.b.t. QHSE zaken.

Je beschikt over:

  • HBO werk-en denkniveau met een technische/bedrijfskundige opleiding

  • Relevante werkervaring op het gebied van veilig- gezond-, milieu en kwaliteitssystemen (ISO 9001:2015, ISO14001: 2014, VCA).
  • Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands, Duits en Engels.
  • Bereidheid tot reizen naar de buitenlandse vestigingen
  • Daarnaast ben je enthousiasmerend en verbindend creëer je draagvlak en verbeter je het bewustzijn binnen de organisatie.

Geboden wordt:

Een zelfstandige en veelzijdige functie in binnen een professionele internationale technische organisatie. Salarisindicatie: € 60.000 - 70.000 bruto per jaar. 

Interesse? Stuur je reactie en CV naar Theo Eggink: [email protected] of bel

+ 31 6 215 36 609

Uw contactpersoon

voor de

vacature is:

Interesse?

Stuur uw reactie en CV naar [email protected] of

bel +31 6 215 36 609

0