Ons bureau

Toegevoegde waarde

De meerwaarde van [email protected] komt voort uit onze betrokkenheid, de individuele aanpak en een sterke marktfocus. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het invullen van vacatures, wij stimuleren onze kandidaten om hun talent in te zetten, waardoor zij op een unieke manier kunnen werken aan hun eigen persoonlijke ontwikkeling.

> 30 jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling hebben wij een uitgebreid relatienetwerk opgebouwd waarmee wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Diverse branches
Wij hebben succesvolle bemiddelingen gedaan in: Industrie en Techniek; Bouw en Infra; Finance en Accounting; P&O/HRM, Management; Sales & Marketing e.o. (zie: Vervulde vacatures).

Privacy

[email protected] verwerkt persoonsgegevens van kandidaten en van opdrachtgevers met grote zorgvuldigheid en strikt vertrouwelijk, in lijn met de 'Algemene Verordening Gegevensbescherming' (AVG). E[email protected] verzamelt persoonsgegevens uitsluitend voor zover noodzakelijk voor de uitvoering van zijn opdrachten: het vinden van kandidaten voor vacatures. Klik op 'Privacy Statement'

“In een dynamische arbeidsmarkt zorgen voor het juiste talent 

op de juiste plaats 

binnen de organisatie"


"De arbeidsmarkt is continu in beweging en kent veel uitdagingen. 

Dit vraagt om een 

brede scoop en een persoonlijk gerichte aanpak"

Theo Eggink | [email protected] | 06 - 2153 6609 | Deventer