Wervingsovereenkomst

Wilt u gebruik maken van onze diensten, dan leggen wij de wervingsopdracht in een overeenkomst vast. Voorafgaand aan de wervingsovereenkomst bespreken wij de functie-inhoud en de procedure met u.

Voorbereiding

Na accordering van de wervingsovereenkomst zullen wij, op basis van een omgevings-/afdelingsanalyse, samen met u een functieomschrijving opstellen. Vervolgens plaatsen wij uw vacature op onze website en overige sociale media c.q. vacaturesites.

Werving en selectie

Om de juiste kandidaat voor u te werven, maken wij gebruik van ons kandidatenbestand en ons uitgebreide netwerk. Daarnaast zoeken wij actief in CV-databases van verschillende vacaturesites. Op basis van de gestelde criteria vindt er een voorselectie plaats. Vervolgens voeren wij kennismakingsgesprekken met meerdere potentiële kandidaten. Zien wij voldoende aanknopingspunten dan leggen wij de gegevens van de geschikte kandidaat (of kandidaten) aan u voor.

Sollicitatiegesprekken

Ziet u aanleiding voor sollicitatiegesprekken met één of meerdere van onze kandidaten, dan nodigen wij de kandidaat (of kandidaten) graag uit op de door u gewenste data en tijd.

Arbeidsovereenkomst

In de afrondende fase nodigen wij, in overleg met u, uw potentieel nieuwe medewerker uit voor het arbeidsvoorwaardengesprek. Wij zijn natuurlijk nieuwsgierig naar de uitkomst en de eventuele startdatum en horen graag van u hoe het gesprek is verlopen.

Evaluatie

Heeft u verbeterpunten om onze samenwerking verder te optimaliseren, aarzelt u dan niet om dit aan ons door te geven. Zo kunnen wij ons talent nog verder ontwikkelen.

Theo Eggink | [email protected] | 06 - 2153 6609 | Deventer

Het werving- en selectietraject

 van [email protected]

bestaat uit een aantal stappen die leiden tot een succesvolle bemiddeling.


Uiteraard lichten wij

onze werkwijze

graag persoonlijk

aan u toe. 

0