Nieuwe baan

Op zoek

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe (vaste of tijdelijke) baan, dan zetten wij graag ons talent in om uw carrière een nieuwe wending te geven. Klik op 'Onze werkwijze' voor meer informatie omtrent het bemiddelingstraject.

Persoonlijk
Wanneer u voor [email protected] kiest, kiest u voor persoonlijke aandacht. Wij stemmen uw situatie, wensen en ambitie zorgvuldig af op de mogelijkheden die er zijn. Daarbij gaan wij professioneel, integer en doelgericht te werk.  

(Open) sollicitatie

U kunt gericht solliciteren op een vacature door uw Curriculum Vitae en een korte motivatie naar ons te mailen. Daarnaast is het ook mogelijk om u via een open sollicitatie bij ons in te schrijven ten behoeve van toekomstige vacatures die mogelijk bij u passen.
Het is hierbij niet meer dan vanzelfsprekend dat wij uitermate discreet en vertrouwelijk omgaan met  uw (her-)oriëntatie op de arbeidsmarkt

Interesse ?
Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening ten behoeve van uw huidige oriëntatie op de arbeidsmarkt, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. 
Wij gaan graag nader met u in gesprek. 

Wanneer u op zoek bent

naar een nieuwe uitdaging

dan zetten wij graag

ons talent in om uw carrière

een nieuwe wending

te geven. 

Theo Eggink | [email protected] | 06 - 2153 6609 | Deventer

0