Terug naar vacatures

Construction Manager - Procesindustrie (m/v)

Onze internationaal opererende opdrachtgever beschikt over 'state of the art' productie-/proces- installaties. De mensen van de afdeling Technische Dienst & Onderhoud zorgen ervoor dat deze installaties continu in perfecte staat zijn zodat de productieprocessen optimaal verlopen. Als Construction Manager heb je daarbij de volgende taken en verantwoordelijkheden:

Je bent verantwoordelijk voor het:

Het begeleiden van de werktuigbouwkundige (bouwkundige) nieuwbouw, aanpassingen en/of uitbreidingen van de (proces)installaties. Opstellen van (inkoop)specificaties voor nieuwe apparatuur aan de hand van verkregen informatie over de technische en functionele eisen hiervan.

Calculeren, maken, corrigeren en aanpassen van werktuigbouwkundige componenten.

Opstellen van equipmentlijsten en het verzamelen en genereren van technische documenten t.b.v. de technische constructiedossiers. Aansturen van collega's in de uitvoering van werkzaamheden binnen het vakgebied.

Aanleveren van technisch trainingsmateriaal ten behoeve van operators. Geven van werktuigbouwkundige adviezen, het aanpassen van werkwijzen en het begeleiden van de implementatie van aanpassingen. En je bent inzetbaar als trouble shooter zodat problemen zo snel mogelijk worden opgelost.

Op de hoogte blijven van technologische ontwikkelingen, om deze eventueel direct te kunnen implementeren en zo het proces continu te optimaliseren.

Het houden van toezicht op naleving van de veiligheids-, milieu- en andere werkvoorschriften.

Zorgdragen voor en handhaven van orde en netheid op de eigen werkplek en het beperken c.q. voorkomen van schade aan gezondheid en milieu. Het behalen van de doelstellingen voortvloeiend uit het kwaliteitszorgsysteem.

Je rapporteert hierbij aan het Manager Projects & Engineering (tevens vervanging).

Je beschikt over:

  • Afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde (of gelijkwaardig)

  • Uitstekende kennis van Autocad (t.b.v. het lezen van tekeningen)
  • Goede beheersing van de Engelse en Duitse taal
  • Kennis van PED (Pressure Equipment Directive)
  • Daarnaast ben je besluitvaardig, betrokken en pragmatisch ingesteld

Geboden wordt:

Een zelfstandige en veelzijdige functie in een professionele, internationale productie organisatie.

Het salaris bedraagt afhankelijk van de kennis en ervaring maximaal € 52.000 bruto per jaar

Interesse? Stuur je reactie en CV naar Theo Eggink: [email protected] of bel voor meer gerichte informatie over de functie en organisatie: 06 - 215 36 609

Uw contactpersoon

voor de

vacature is:

Interesse?

Stuur uw reactie en CV naar [email protected] of

bel +31 6 215 36 609

0