Bemiddelingstraject

Het bemiddelingstraject bestaat uit meerdere fases. Hieronder leest u wat u van ons kunt verwachten.

Sollicitatie

U kunt gericht solliciteren op een vacature door uw actuele Curriculum Vitae en een korte motivatie naar ons te mailen of door online te solliciteren. Daarnaast is het ook mogelijk om u via een open sollicitatie bij ons in te schrijven ten behoeve van toekomstige vacatures die mogelijk bij u passen.

Kennismakingsgesprek

Naar aanleiding van uw (open) sollicitatie ontvang u van ons een reactie en een een uitnodiging voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek informeren wij u over onze werkwijze en besteden wij uitgebreid aandacht aan uw CV, uw wensen, persoonlijke talenten, kwaliteiten en eventuele verbeterpunten.

Daarnaast schetsen wij een eerlijk beeld van de vacature en de organisatie met betrekking tot de kansen en uitdagingen maar ook de mogelijke valkuilen. 

Voorstellen

Wanneer uit het kennismakingsgesprek is gebleken dat uzelf en wij voldoende aanknopingspunten zien, dan zullen wij contact opnemen met onze opdrachtgever. Wij zullen uw CV en uw gegevens bij onze opdrachtgever voorleggen.

Sollicitatiegesprek

Zodra onze opdrachtgever aangeeft u uit te willen nodigen voor een sollicitatiegesprek, laten wij u dit direct weten. De selectieprocedure bestaat over het algemeen uit meerder gesprekken, waarbij eventueel ook een assessment kan plaatsvinden. Gedurende het proces zullen wij regelmatig contact met u opnemen om te evalueren hoe de gesprekken verlopen. Uiteraard houden wij u op de hoogte over de voortgang zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Nieuwe baan

In overleg met u plannen wij het arbeidsvoorwaardengesprek bij de opdrachtgever in. Natuurlijk horen wij graag hoe dit gesprek is verlopen en of wij u kunnen feliciteren met uw nieuwe baan. 


Door onze jarenlange

ervaring hebben wij een

uitgebreid relatienetwerk

opgebouwd waarmee wij

 u optimaal van dienst

 kunnen zijn.

Theo Eggink | [email protected] | 06 - 2153 6609 | Deventer